Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Assertiviteitstraining in Breda

Wilt u graag een assertiviteitstraining volgen in Breda? Kies dan voor de training van Psychologie Praktijk Floor. Door middel van deze training wordt u assertiever en zal uw zelfbeeld positiever worden. Daarnaast kunt u bij deze praktijk ook terecht voor de behandeling van angstklachten, spanningsklachten, relatieproblemen en lifestyleproblemen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Assertiviteitstraining in Breda: leer voor uzelf op te komen

Vindt u het moeilijk om voor uzelf op te komen? Of vindt u het soms lastig om uw eigen mening te geven? Kortom, zou u wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Dan is een assertiviteitstraining bij Psychologie Praktijk Floor in Breda zeker iets voor u. Ik help u om een negatief zelfbeeld om te buigen. U leert anders naar uzelf te kijken en anders te denken. Uw zelfvertrouwen neemt toe, uw zelfbeeld wordt positiever en daardoor zal ook uw gedrag veranderen. U wordt assertiever en durft (weer) voor uzelf op te komen.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Respect voor uw privacy

Ik ga respectvol om met uw privacy. Ik zal u altijd eerst toestemming vragen om eventueel een intakeverslag naar uw huisarts te sturen. Als u dit niet wilt, zal dit niet gebeuren. Daarnaast zal uw (eventuele) diagnose nergens bekend worden. Als u interesse heeft in een assertiviteitstraining, of een andere training of therapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda, kunt u zich direct online aanmelden. U wordt gevraagd een intakeformulier in te vullen die tijdens het eerste gesprek aan bod zal komen. U mag zich ook telefonisch aanmelden via 076-8888065. Dan maken we daarna zo snel mogelijk een afspraak. Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en op dinsdag ook in de avond.

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy