Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Assertiviteitstraining in Breda

Wil je graag een assertiviteitstraining volgen in Breda? Kies dan voor de training van Psychologie Praktijk Floor. Door een cursus te volgen in Breda behandelen wij de assertiviteit, krijg je meer zelfvertrouwen en zal jouw zelfbeeld positiever worden. Daarnaast kun je bij deze praktijk terecht voor de behandeling van angstklachten, spanningsklachten, relatieproblemen en lifestyleproblemen.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Assertiviteitstraining: leer voor jezelf op te komen

Vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen? Vind je het soms lastig om je eigen mening te geven? Of heb je last van faalangst? Kortom, zou je wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Dan is een assertiviteitstraining of cursus bij Psychologie Praktijk Floor zeker iets voor jou. Wij helpen je om een negatief zelfbeeld om te buigen. Je leert anders naar jezelf te kijken en anders te denken tijdens de cursus zelfvertrouwen en assertiviteit. Je zelfvertrouwen neemt namelijk toe, je zelfbeeld wordt positiever en daardoor zal ook je gedrag veranderen. Wordt assertiever en durft (weer) voor jezelf op te komen.

Wilt u liever bellen?

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Neem contact met ons op bij interesse

Wij gaan respectvol om met je privacy. Zo zullen we je altijd eerst toestemming vragen om eventueel een intakeverslag naar je huisarts te sturen. Als je dit niet wilt, zal dit niet gebeuren. Daarnaast zal je (eventuele) diagnose nergens bekend worden. Als je interesse heeft in een assertiviteitstraining, de cursus assertiviteit, de cursus zelfvertrouwen of een van onze andere soorten therapie bij Psychologie Praktijk Floor, kun je jezelf direct online aanmelden. Je wordt gevraagd een intakeformulier in te vullen die tijdens het eerste gesprek aan bod zal komen. Daarnaast mag je jezelf telefonisch aanmelden voor de cursus assertiviteit of de cursus zelfvertrouwen. Dan maken we daarna zo snel mogelijk een afspraak bij de psycholoog.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy