Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Faalangsttraining in Breda

Heeft u last van faalangst en hoopt u hiervan af te komen met behulp van een psycholoog, dan bieden we bij Psychologie Praktijk Floor een individuele faalangsttraining aan in Breda. Faalangst is een veelvoorkomende angststoornis. Het kan ook wel worden omschreven als ‘de angst om niet te voldoen aan de gestelde verwachtingen’. Deze angst kan extreme vormen aannemen en uiteindelijk een negatieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Effectieve faalangsttraining in Breda met behandeling door een psycholoog

Faalangst kan uw leven in grote mate beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om dit probleem goed aan te pakken. Ik help u daarbij. Voor het behandelen van angstklachten wordt gebruikgemaakt van de nieuwste vorm van gedragstherapie, ACT. Binnen ACT gaan we niet aan de slag om uw angsten te bestrijden, angst is immers een biologisch gegeven, we zijn er nu eenmaal mee uitgerust. Het gaat er om dat u een andere relatie krijgt met uw angst en uw gedachten.  Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze soort therapie en hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt bij het versterken van uw weerbaarheid en het vergroten van uw psychologische flexibiliteit, maar dat het er ook voor zorgt dat u niet meer terugvalt in het oude patroon. Bij deze derde generatie gedragstherapie begint u met leren accepteren en loslaten. We proberen samen te onderzoeken hoe u de strijdbijl met uw negatieve gedachten en gevoelens kunt begraven.  U leert anders naar uw gedachten te kijken, er niet in weg te zakken of deze voor waar aan te nemen. Dit leidt ertoe dat u zich ook anders zult gaan voelen en gedragen. Zo kunt u uiteindelijk meer ondernemen en anders naar uw angst kijken. Na het volgen van deze faalangsttraining in Breda bent u in staat om keuzes te maken die bij u passen zonder dat u zich al te veel laat belemmeren door remmende gedachten.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Vergoedingen voor een faalangsttraining in Breda door een Psycholoog

Mijn behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor iedere zorgverzekering gelden andere vergoedingen. Als u hier nog vragen over heeft, kunt u contact opnemen via 076-8888065. Ook kunt u kijken onder het kopje tarieven en vergoedingen. Aanmelden voor de faalangsttraining in Breda kan direct online, maar ook telefonisch. Hopelijk kan ik u snel helpen om anders met uw faalangst om te gaan. Ook voor andere therapieën, zoals interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie kunt u uitstekend bij ons terecht. U bent welkom voor een afspraak op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Komt dit niet goed uit? Op afspraak is de praktijk ook op dinsdagavond geopend.

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy