Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Faalangsttraining in Breda

Heb je last van faalangst en hoop je hier beter mee om te leren gaan met behulp van een psycholoog, dan bieden we bij Psychologie Praktijk Floor een individuele faalangsttraining aan in Breda. Faalangst is een veelvoorkomende angststoornis. Het kan ook wel worden omschreven als ‘de angst om niet te voldoen aan de gestelde verwachtingen’. Deze angst kan extreme vormen aannemen en uiteindelijk een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Effectieve faalangsttraining in Breda met behandeling door een psycholoog

Faalangst kan jouw leven in grote mate beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om dit probleem goed aan te pakken. Wij helpen je daarbij. Voor het behandelen van angstklachten wordt gebruikgemaakt van de nieuwste vorm van gedragstherapie, ACT. Binnen ACT gaan we niet aan de slag om jouw angsten te bestrijden, angst is immers een biologisch gegeven, we zijn er nu eenmaal mee uitgerust. Het gaat er om dat je een andere relatie krijgt met jouw angst en jouw gedachten.  Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze soort therapie en hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt bij het versterken van je weerbaarheid en het vergroten van je psychologische flexibiliteit, maar dat het er ook voor zorgt dat je niet meer terugvalt in het oude patroon. Bij deze derde generatie gedragstherapie begin je met leren accepteren en loslaten. We proberen samen te onderzoeken hoe je de strijdbijl met jouw negatieve gedachten en gevoelens kunt begraven.  Je leert anders naar je gedachten te kijken, er niet in weg te zakken of deze voor waar aan te nemen. Dit leidt ertoe dat je je ook anders zult gaan voelen en gedragen. Zo kun je uiteindelijk meer ondernemen en anders naar je angst kijken. Na het volgen van deze faalangsttraining in Breda bent je in staat om keuzes te maken die bij jou passen zonder dat je je te veel laat belemmeren door remmende gedachten. Je zult lichter en luchtiger in het leven staan.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Vergoedingen voor een faalangsttraining in Breda door een Psycholoog

Onze behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor iedere zorgverzekering gelden andere vergoedingen. Als u hier nog vragen over heeft, kunt u contact opnemen via 076-8888065. Ook kun je kijken onder het kopje tarieven en vergoedingen. Aanmelden voor de faalangsttraining in Breda kan direct online, maar ook telefonisch. Hopelijk kunnen wij je snel helpen om anders met uw faalangst om te gaan. Ook voor andere therapieën, zoals interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie kun je uitstekend bij ons terecht. Je bent welkom voor een afspraak op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Komt dit niet goed uit? Op afspraak is de praktijk ook op dinsdagavond geopend.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy