Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Faalangsttraining in Breda

Heb je last van faalangst en hoop je hiervan af te komen met behulp van een psycholoog, dan bieden we bij Psychologie Praktijk Floor een individuele faalangsttraining aan in Breda. Faalangst is een veelvoorkomende angststoornis. Het kan ook wel worden omschreven als ‘de angst om niet te voldoen aan de gestelde verwachtingen’. Deze angst kan extreme vormen aannemen en uiteindelijk een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Effectieve faalangsttraining met behandeling door een psycholoog

Faalangst kan je leven in grote mate beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om dit probleem goed aan te pakken. Wij helpen als psycholoog graag bij het verminderen van faalangst. Voor het behandelen van angstklachten wordt gebruikgemaakt van de nieuwste vorm van gedragstherapie, ACT. Binnen ACT gaan we niet aan de slag om je angsten te bestrijden, angst is immers een biologisch gegeven, we zijn er nu eenmaal mee uitgerust. Het gaat er om dat je een andere relatie krijgt met je angst en je gedachten. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze soort therapie en hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt bij het versterken van je weerbaarheid en het vergroten van je psychologische flexibiliteit, maar dat het er ook voor zorgt dat je niet meer terugvalt in het oude patroon.

Wil je liever bellen?

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Hoe passen we faalangsttraining toe?

Bij deze derde generatie gedragstherapie begin je met leren accepteren en loslaten. We proberen, als psycholoog, samen te onderzoeken hoe je de strijdbijl met je negatieve gedachten en gevoelens kunt begraven die je met faalangst ervaart. Je leert door deze psychische hulp anders naar je gedachten te kijken, er niet in weg te zakken of deze voor waar aan te nemen. Dit leidt ertoe dat jij je ook anders zult gaan voelen en gedragen. Zo kun je uiteindelijk meer ondernemen en anders naar je angst kijken. Na het volgen van deze faalangsttraining ben je in staat om keuzes te maken die bij je passen zonder dat jij je al te veel laat belemmeren door remmende gedachten.

Laat jouw behandeling vergoeden

Onze behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor iedere zorgverzekering gelden andere vergoedingen. Als je hier nog vragen over heeft, kun je contact opnemen. Aanmelden voor de faalangsttraining kan direct online, maar ook telefonisch. Hopelijk kan onze psycholoog je snel helpen om anders met je faalangst om te gaan. Ook voor andere therapieën, zoals interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie kun je uitstekend bij ons terecht.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy