Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Burn-out behandeling in Breda

Reken af met je burn-out dankzij een behandeling en hulp op maat bij een psychologiepraktijk in Breda te Brabant. Spanningsklachten of bijvoorbeeld een burn-out, kunnen om verschillende redenen ontstaan. Een burn-out kan het gevolg zijn van spanningen op het werk, op privé gebied of beide. Ervaar je de laatste tijd veel spanningen? Of ben je benieuwd hoe herstellen van een burn-out in zijn werk gaat? In onze praktijk in Breda, Brabant kun je terecht voor een persoonlijke behandeling die je helpt van je burn-out klachten af te komen.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Past de burn-out behandeling en hulp van onze praktijk bij je klachten?

Wanneer gezonde spanning verandert in ongezonde spanning, kan dat leiden tot vermoeidheid, slaapproblemen, concentratieverlies en prikkelbaarheid. Ook kan een burn-out zich uiten in lichamelijke klachten. Voorbeelden hiervan zijn buikpijn, hoofdpijn en spierpijn. Heb je last van een of meerdere van deze klachten? En vind je dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet goed hoe te herstellen van een burn-out? Plan dan zeker een afspraak in voor een intake bij onze psychologiepraktijk en krijg de juiste hulp bij een burn-out. Leer meer over hoe je herstel ingestoken zal worden tijdens verschillende soorten therapie. Een burn-out behandeling is bij ons op maat gemaakt. Niet elke burn-out is hetzelfde en zeker niet elk mens met een burn-out is hetzelfde. Vandaar dat we gaan kijken naar wat je specifiek nodig hebt om niet alleen je klachten te verminderen, maar van je burn-out te leren, er met een grotere weerbaarheid uit te komen en een nieuwe burn-out te voorkomen.

Wilt u liever bellen?

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Maak een afspraak en zet de eerste stap naar je herstel

Tijdens de burn-out behandeling bij Psychologie Praktijk Floor in Breda, Brabant werken we samen aan het terugvinden van je veerkracht. Wij helpen je om een goede balans te vinden tussen je dagelijkse bezigheden en de energie en kracht die je hiervoor heeft. Zo helpen we je om jezelf te hervinden met de juiste hulp bij je burn-out. Ben je benieuwd wat een psycholoog voor jou kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de behandelingen voor het herstellen van een burn-out.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy