Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Mindfulness in Breda

Door een training op het gebied van mindfulness te volgen, kan Psychologie Praktijk Floor in omgeving Breda u helpen om bepaalde klachten te verminderen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht als u angst- of spanningsklachten heeft. Ook wanneer u relatie- of lifestyleproblemen heeft, kan een behandeling zoals compassietraining bij mijn praktijk uitkomst bieden. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende therapieën en technieken door een psycholoog, waaronder mindfulness.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Mindfulness als effectieve techniek gebruikt door psycholoog in omgeving Breda

Mindfulness is een vorm van meditatie of training door een psycholoog en is erop gericht om u bewust te maken van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten. Ik combineer in mijn behandelingen mindfulness met andere therapieën, zoals gedragstherapie (ACT), interpersoonlijke psychotherapie of schematherapie. U voert verschillende mindfulnessoefeningen uit met de psycholoog, waardoor u leert om aandachtiger naar uzelf te luisteren en met meer aandacht uw activiteiten te doen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • U krijgt een betere concentratie.
  • Er ontstaat meer ruimte voor beleving.
  • U krijgt de tijd om zaken te verwerken.
  • Het zorgt voor een betere stemming.

Mindfulness als onderdeel van mijn behandeling in omgeving Breda en Oosterhout draagt dus op verschillende manieren bij aan het anders om leren gaan met vervelende gedachten en gevoelens. Door compassietraining leert u bijvoorbeeld liefdevoller met uzelf om te gaan. Daarbij is compassietraining een praktische training waarbij vaardigheden ontwikkeld worden. Creëer meer compassie in uw leven met een effectieve training en ervaar meer levensgeluk.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Eenvoudig online aanmelden voor een intakegesprek in de praktijk

Als u interesse heeft in een van mijn behandelingen zoals compassietraining, gecombineerd met mindfulnessoefeningen in omgeving Breda, kunt u zich eenvoudig online aanmelden. U wordt dan gevraagd om een kort aanmeldformulier in te vullen die dient als basis voor het intakegesprek. Als u nog vragen heeft over compassietraining of over mindfulness door een psycholoog in Breda, kunt u bellen naar 076-8888065. Dan sta ik u graag te woord over de verschillende mogelijkheden en de werkwijze. Daarnaast help ik je ook met ACT-therapie, assertiviteitstrainingen en burn-out behandelingen.

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy