Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Mindfulness in Breda

Door mindfulness te implementeren in onze behandelingen, kan Psychologie Praktijk Floor in omgeving Breda je helpen om bepaalde klachten te verminderen. Zo kun je hier bijvoorbeeld terecht wanneer je angst- of spanningsklachten hebt. Ook wanneer je relatie- of lifestyleproblemen hebt, kan een behandeling zoals compassietraining bij mijn praktijk uitkomst bieden. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende therapieën en technieken door een psycholoog, waaronder mindfulness.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Mindfulness als effectieve techniek gebruikt door psycholoog in omgeving Breda

Mindfulness is een vorm van meditatie of training door een psycholoog en is erop gericht om je bewust te maken van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten. Wij combineren in onze behandelingen mindfulness met andere therapieën, zoals gedragstherapie (ACT), interpersoonlijke psychotherapie of schematherapie. Je voert verschillende mindfulness oefeningen uit met de psycholoog, waardoor je leert om aandachtiger naar jezelf te luisteren en met meer aandacht je activiteiten te doen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Je krijgt een betere concentratie.
  • Er ontstaat meer ruimte voor beleving.
  • Je krijgt de tijd om zaken te verwerken.
  • Je kunt dingen beter accepteren en gemakkelijker loslaten
  • Het zorgt voor een betere stemming.

Mindfulness als onderdeel van onze behandeling in omgeving Breda en Oosterhout draagt dus op verschillende manieren bij aan het anders om leren gaan met vervelende gedachten en gevoelens. Door compassietraining leer je bijvoorbeeld liefdevoller met jezelf om te gaan. Daarbij is compassietraining een praktische training waarbij vaardigheden ontwikkeld worden. Creëer meer compassie in je leven met een effectieve training en ervaar meer levensgeluk.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Eenvoudig online aanmelden voor een intakegesprek in de praktijk

Als je interesse hebt in een van onze behandelingen zoals compassietraining, gecombineerd met mindfulness oefeningen in omgeving Breda, kun je je eenvoudig online aanmelden. Onder het kopje aanmelden vind je een aanmeldformulier wat je kunt invullen  Als je nog vragen hebt over compassietraining of over mindfulness door een psycholoog in Breda, kun je bellen naar 076-8888065. We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en de werkwijze. Daarnaast helpen wij je ook met ACT-therapie, assertiviteitstrainingen en burn-out behandelingen.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy