Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Mindfulness in Breda

Door mindfulness te implementeren in onze behandelingen, kan Psychologie Praktijk Floor in omgeving Breda je helpen om bepaalde klachten te verminderen. Zo kun je hier bijvoorbeeld terecht wanneer je angst- of spanningsklachten hebt. Ook wanneer je relatie- of lifestyleproblemen hebt, kan een behandeling zoals compassietraining bij onze praktijk uitkomst bieden. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende therapieën en technieken door een psycholoog, waaronder mindfulness.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Mindfulness is een effectieve techniek die wij toepassen in de praktijk in Breda

Mindfulness is een vorm van meditatie of training door een psycholoog en is erop gericht om je bewust te maken van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten. In de behandelingen de combineren wij mindfulness met andere therapieën, zoals gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie of schematherapie. Bij mindfulness voer je verschillende oefeningen uit met de psycholoog, waardoor je leert om aandachtiger naar jezelf te luisteren en met meer aandacht je activiteiten te doen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Je krijgt een betere concentratie;
  • Er ontstaat meer ruimte voor beleving;
  • Je krijgt de tijd om zaken te verwerken;
  • Het zorgt voor een betere stemming.

Mindfulness, als onderdeel van onze behandeling als psycholoog, draagt dus op verschillende manieren bij aan het anders om leren gaan met vervelende gedachten en gevoelens. Door compassietraining leer je bijvoorbeeld liefdevoller met jezelf om te gaan. Daarbij is compassietraining een praktische training waarbij vaardigheden ontwikkeld worden. Creëer meer compassie in je leven met een effectieve training en ervaar meer levensgeluk.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Meld je eenvoudig online aan voor een intakegesprek in de praktijk

Als je interesse hebt in een van onze behandelingen, zoals compassietraining gecombineerd met mindfulnessoefeningen, kun jij je eenvoudig online aanmelden. Je wordt dan gevraagd om een kort aanmeldformulier in te vullen die dient als basis voor het intakegesprek. Als je nog vragen heeft over compassietraining of over mindfulness uitgevoerd door een psycholoog in Breda, kun je contact met ons opnemen. Dan staan wij je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en de werkwijze. Daarnaast helpen wij je met burn-out behandelingen.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy