Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Schematherapie Breda

Maak een afspraak

Schematherapie is een speciale vorm van therapie en wordt toegepast door Psychologie Praktijk Floor in Breda. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor andere soorten therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Hiermee kunnen onder andere angstklachten, spanningsklachten, relatieproblemen, lifestyle problemen en een negatief zelfbeeld worden aangepakt.

Schematherapie in Breda: wat houdt het in?

Schematherapie wordt voornamelijk gebruikt als uw persoonlijkheid of ervaringen uit uw jeugd een rol spelen bij uw problemen. Dit kan worden achterhaald gedurende het intakegesprek, waarin we u problemen en de eventuele oorzaken ervan bespreken. Schematherapie helpt u bewust te worden van uw eigen valkuilen. Door uw opvoeding en jeugdervaringen heeft u bepaald gedrag, gedachtes en gevoelens ontwikkeld die wellicht niet functioneel zijn. Schematherapie helpt u hiervan los te komen en situaties op een gezondere en betere manier te benaderen en op te lossen. Op deze manier kan schematherapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda u helpen verschillende problemen op te lossen.

Direct aanmelden

Vindt u dat het tijd is voor verandering? Dan is het de hoogste tijd voor een afspraak. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een behandeling met schematherapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda. Dit regelt u online of u belt naar 076-8888065. U kunt een afspraak maken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en als het beter uitkomt ook op dinsdagavond. 


Andere bezoekers bekeken ook:

Schematherapie Breda | Faalangsttraining Breda | Relatietherapie Breda | Assertiviteitstraining Breda

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG