Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Therapie Breda

Maak een afspraak

Als u psychische problemen heeft kan therapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda uitkomst bieden. Ik werk al jaren als professioneel psycholoog en help mensen met diverse problemen. Zo verzorg ik behandelingen van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld, relatieproblemen en lifestyle problemen. Ik help u om weer beter in uw vel te zitten.

Welke therapie van Psychologie Praktijk Floor in Breda is geschikt voor u?

Ik bied verschillende therapieën aan. Welke therapie geschikt is voor u zal worden bepaald aan de hand van een intakegesprek in Breda. Gedurende dit gesprek worden uw problemen besproken en zal een verslag worden gemaakt. Dit leidt tot een effectief behandelplan, waarmee uw problemen kunnen worden opgelost. Er wordt het vaakst gebruikgemaakt van cognitieve therapie. Hierbij worden niet uw gevoelens en gedrag, maar eerst uw gedachtes (cognities) beïnvloed. Wanneer deze eenmaal veranderd zijn, zal het gemakkelijker zijn om uw gevoelens en gedrag hierop aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld beter een angststoornis overwinnen als u eerst heeft leren relativeren. Een andere veelgebruikte therapie is de interpersoonlijke psychotherapie, die met name wordt toegepast bij depressieve klachten. Ook schematherapie kan bij sommige problemen helpen. U leert dan uw eigen valkuilen te herkennen en deze aan te passen. Als u interesse heeft in een dergelijke therapie in Breda, kunt u zich online aanmelden of even bellen naar 076-8888065.


Andere bezoekers bekeken ook:

Therapie Breda | Relatie therapie Breda | Psycholoog Zundert | Schematherapie Breda

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG