Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Tarieven en vergoedingen

Het is vanuit de aanvullende verzekering mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling. Het hangt van uw zorgverzekering af hoe hoog de vergoeding is.

Maak afspraak

Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG

Tarieven en vergoedingen

Hieronder vindt u alle informatie over tarieven en vergoedingen.

Tarieven

Onze tarieven zijn als volgt:

  • Intakegesprek: €95,00
  • Behandelgesprek(duur 50 minuten): €95,00
  • Behandelgesprek buiten kantoortijd; vanaf 18:00 (duur 50 minuten): €115,00

 

Een afspraak dient 24 uur van te voren te worden afgezegd. Wanneer een afspraak niet op tijd wordt afgezegd of u verschijnt niet zonder afmelding dan begrijpt u dat ik daarvoor een rekening zal sturen. Ik hanteer daarvoor het no show tarief.

  • No show tarief individueel: €55,00

Zorgverzekering

Belangrijk om te weten is dat voor mijn behandelingen het eigen risico niet wordt aangesproken. Daarnaast hebben niet alle psychologen contracten afgesloten met de zorgkantoren. in dat geval betaald u nog eens 30 tot 50% van de behandeling zelf. Waar het op neer komt is dat u, bij een bezoek aan een psycholoog bijna in alle gevallen zelf een deel betaald.

U doet er verstandig aan eerst uit goed na te gaan wat uw vergoeding is. U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling. Wanneer u hierover belt met uw zorgverzekering kunt u mijn AGB-codes doorgeven.

AGB-code zorgverlener: 94-011079
AGB-code praktijk: 94-(0)59015

Voor vergoedingen van uw zorgverzekeraar kunt u hier kijken.

Privacy

Wanneer u bij mij in behandeling komt doe ik zo min mogelijk aan dossiervorming. Ik maak aantekeningen voor mezelf in een extra beveiligde omgeving. In principe stuur ik niemand informatie over uw behandeling, alleen wanneer dit gevraagd wordt en met uw toestemming. Ik zal de te verstrekken informatie dan altijd eerst met u delen alvorens ik deze verstuur. Uw (eventuele) diagnose zal verder nergens bekend worden en staat ook niet op mijn factuur. Dit waarborgt uw privacy, zodat u in de toekomst geen problemen ervaart bij bijvoorbeeld een aanvraag voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een hypotheek.

Uiteraard wordt er zorgvuldig omgegaan met uw persoonsgegevens, conform de wet AVG.

Vergoedingen

Het is in de meeste gevallen mogelijk om de behandelingen gedeeltelijk vergoed te krijgen. U betaalt een eigen bijdrage per gesprek en er is meestal sprake van een maximum bedrag. Voor iedere zorgverzekering gelden andere vergoedingen.

Vanuit de aanvullende verzekering is het mogelijk een vergoeding te krijgen op alternatieve geneeswijzen. U kijkt dan in uw polis bij alternatieve geneeswijzen of therapeuten, aangesloten bij het NVPA worden vergoedt of RBNG therapeuten. Bij vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Ik registreer nergens uw diagnose, uw zorgverzekering ziet geen enkele informatie over uw klachten/problematiek.

(076) 8888065

Direct aanmelden

Betaling

Na afloop van het gesprek kunt u het bedrag betalen via pin. U krijgt een factuur via de mail. Deze factuur kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekering.

Klachtenprocedure

Ik werk graag vanuit openheid en wederzijds respect. Mocht u niet tevreden zijn met de behandelwijze dan is dat altijd bespreekbaar.

Mocht u echter onverhoopt toch een klacht hebben over mijn behandelwijze, dan kunt u zich richten tot het NIP.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen omdat zij de kwaliteit en de integriteit van mijn werk waarborgen. Zo dien ik mij onder andere te houden aan de ethische normen.

U kunt, als wij er samen niet uitkomen een schriftelijke klacht indienen bij het NIP.

U kunt uw klacht sturen naar: College van Toezicht/NIP, Postbus 2085, 3500 GB Utrecht.