Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Therapie in Breda

Als u psychische problemen heeft, kan therapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda uitkomst bieden. Ik werk al jaren als professioneel psycholoog en help mensen met diverse problemen. Zo verzorg ik behandelingen van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld en lifestyleproblemen. Als psycholoog help ik u om weer beter in uw vel te zitten dankzij de verschillende soorten therapie, zoals psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie.

Maak een afspraak

Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG

Welke soorten therapie van Psychologie Praktijk Floor in Breda zijn geschikt voor u?

Ik bied verschillende soorten therapie aan als psycholoog in Breda, zoals schematherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Welke therapie geschikt is voor u, zal worden bepaald aan de hand van een intakegesprek in Breda. Gedurende dit gesprek worden uw problemen besproken en zal een verslag worden gemaakt. Dit leidt tot een effectief behandelplan, waarmee uw problemen kunnen worden aangepakt. Ik maak veel gebruik van ACT (acceptance and comittement therapy). Binnen deze therapie leert u beter loslaten door meer acceptatie te creëren voor minder fijne gedachten en gevoelens. U leert wat uw leefregels zijn die het voor u moeilijk kunnen maken en probeert die meer los te gaan laten zodat u minder oordeelt en meer ontspannen in het leven kunt staan. U creëert daardoor meer ruimte om keuzes te maken die echt bij u passen. Zo kunt u bijvoorbeeld beter een angststoornis overwinnen als u eerst heeft leren accepteren en loslaten. Schematherapie kan helpen wanneer uw klachten meer zitten in patronen in uw gedrag. U leert dan uw eigen valkuilen te herkennen en hier anders mee om te gaan.

Verschillende soorten psychotherapie door een ervaren psycholoog

Als u interesse heeft in een dergelijke therapie in Breda, kunt u zich eenvoudig en snel online aanmelden of even bellen naar 076-8888065. Dan staan wij u graag te woord. Bij onze praktijk bieden we verschillende soorten gedragstherapie (cognitieve therapie, ACT en Mindfulness), schematherapie en interpersoonlijke psychotherapie aan door een betrokken psycholoog. Samen leggen we de vinger op de zere plek en starten we de weg naar herstel. Meld u aan voor een intakegesprek om uw persoonlijke behandelingstraject te bespreken.

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden