Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Therapie in Breda

Als u psychische problemen heeft, kan therapie bij Psychologie Praktijk Floor in Breda uitkomst bieden. Ik werk al jaren als professioneel psycholoog en help mensen met diverse problemen. Zo verzorg ik behandelingen van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld en lifestyleproblemen. Als psycholoog help ik u om weer beter in uw vel te zitten dankzij de verschillende soorten therapie, zoals psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie.

Maak een afspraak

Aangesloten bij:

NIP logologoNVPA logoVGCTlogoRBCZlogo P3NL

Welke soorten therapie van Psychologie Praktijk Floor in Breda zijn geschikt voor jou?

Wij bieden verschillende soorten therapie in onze psychologen praktijk in Breda, zoals ACT therapie, schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Welke therapie geschikt is voor jou, zal worden bepaald aan de hand van een intakegesprek in Breda. Gedurende dit gesprek worden jouw klachten en problemen besproken. Dit leidt tot een effectief behandelplan, waarmee je problemen kunnen worden aangepakt. We maken veel gebruik van ACT (acceptance and comittement therapy). Binnen deze therapie leer je beter loslaten door meer acceptatie te creëren voor minder fijne gedachten en gevoelens. Je leert wat jouw leefregels zijn die het voor jou moeilijk kunnen maken en probeert die meer los te gaan laten zodat je minder oordeelt en meer ontspannen in het leven kunt staan. Je creëert daardoor meer ruimte om keuzes te maken die echt bij je passen. Zo kun je bijvoorbeeld beter een angststoornis overwinnen als je eerst hebt geleerd om deze te accepteren.  Schematherapie kan helpen wanneer je klachten meer zitten in patronen in je gedrag die zijn ontstaan in je jeugd. Je leert dan je eigen valkuilen te herkennen en hier anders mee om te gaan.

Verschillende soorten psychotherapie door een ervaren psycholoog

Als je interesse hebt in een dergelijke therapie in Breda, kunt je je eenvoudig en snel online aanmelden of even bellen naar 076-8888065. Dan staan wij je graag te woord. Bij onze praktijk bieden we verschillende soorten gedragstherapie (cognitieve therapie, ACT en Mindfulness), schematherapie en interpersoonlijke psychotherapie aan door een betrokken psycholoog. Samen leggen we de vinger op de zere plek en starten we de weg naar herstel. Meld je aan voor een intakegesprek om jouw persoonlijke behandelingstraject te bespreken.

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden