Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Soorten therapie

Bij Psychologie Praktijk Floor in Breda, kun je terecht voor diverse soorten therapie. Wij werken al jaren als professioneel psycholoog en help mensen met diverse problemen. Zo verzorgen wij behandelingen van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld en lifestyleproblemen. Als psycholoog helpen wij je om weer beter in je vel te zitten dankzij de verschillende soorten therapie, zoals psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie.

Maak een afspraak

Aangesloten bij:

logoVGCTlogoRBCZlogo P3NL

Welke soorten therapie van onze praktijk zijn geschikt voor jou?

Wij bieden verschillende soorten therapie aan als psycholoog, zoals schematherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Welke therapie geschikt is voor je, zal worden bepaald aan de hand van een intakegesprek met een ervaren psycholoog in Breda. Gedurende dit gesprek worden je problemen besproken en zal een verslag worden gemaakt. Dit leidt tot een effectief behandelplan, waarmee je problemen kunnen worden aangepakt. Wij maken veel gebruik van ACT-therapie (acceptance and comittement therapy). Binnen deze therapie leer je beter loslaten door meer acceptatie te creëren voor minder fijne gedachten en gevoelens. Je leert wat jouw leefregels zijn die het voor je moeilijk kunnen maken en probeert die meer los te gaan laten, zodat je minder oordeelt en meer ontspannen in het leven kunt staan. Je creëert daardoor meer ruimte om keuzes te maken die echt bij je passen. Zo kun je bijvoorbeeld beter een angststoornis, zoals faalangst, overwinnen als je eerst heeft leren accepteren en loslaten. Therapie kan helpen wanneer je klachten meer zitten in patronen in je gedrag. Je leert dan je eigen valkuilen te herkennen en hier anders mee om te gaan.

Ontdek welke verschillende soorten psychotherapie onze psycholoog aanbied

Als je interesse heeft in een van de soorten psychotherapie, kun jij je eenvoudig en snel online aanmelden. In onze praktijk biedt onze psycholoog verschillende soorten therapie aan, zoals gedragstherapie, levensfasetherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Samen leggen we de vinger op de zere plek en starten we de weg naar herstel. Meld je aan voor een intakegesprek om je persoonlijke behandelingstraject te bespreken.

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden