Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

ACT therapie

Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden bij Psychologie Praktijk Floor, is het mogelijk dat we ACT-therapie als behandeling kiezen. Dit staat voor acceptance & commitment therapy en is de ’derde generatie‘ gedragstherapie, samen met het inmiddels steeds meer bekende mindfulness. Maar wat houdt deze behandeling precies in?

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

ACT-therapie achterhaalt uw denkkader om mentaal veerkrachtiger te worden

Deze vorm van gedragstherapie is geschikt als behandeling voor verschillende problemen zoals angst, depressie en negatief zelfbeeld. Zodra ACT-therapie wordt ingezet, gaan we samen onderzoeken vanuit welk denkkader u veelal functioneert. Voor iedereen is dit namelijk anders en wij ervaren ons eigen denkkader als ’de waarheid‘. De therapie zorgt ervoor dat u flexibeler omgaat met obstakels die u tegenkomt en daarbij minder te oordelen. U leert beter accepteren dat negatieve gedachten en ingewikkelde emoties bestaan en oefent om de strijd hiermee te begraven. Hierdoor wordt het mogelijk om uw aandacht weer te richten op de waardevolle zaken in het leven. Als resultaat na het volgen van ACT-therapie wordt uw psychische flexibiliteit vergoot, kunt u beter loslaten en ondervindt u minder hinder van bepaalde hardnekkige overtuigingen. Ook gaat u meer beseffen wat u eigenlijk wilt in het leven en leert u meer keuzes maken op basis van willen in plaats van moeten.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Samen aan de slag met uw binnenwereld

Bent u de innerlijke, zinloze gevechten zat? Maak ruimte en aandacht voor wat echt belangrijk is. Als u interesse heeft in ACT-therapie kunt u zich eenvoudig online aanmelden. U wordt dan gevraagd om een kort aanmeldformulier in te vullen die dient als basis voor het intakegesprek. Bij vragen belt u naar 076-8888065. Dan vertel ik u er graag meer over. Tevens kunt u uitstekend bij mij terecht voor een burn-out traject, mindfulness of een assertiviteitstraining.

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy