Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

ACT-therapie

Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden bij Psychologie Praktijk Floor, is het mogelijk dat we ACT-therapie als behandeling kiezen. Dit staat voor acceptance & commitment therapy en is de ’derde generatie‘ gedragstherapie, samen met het inmiddels steeds meer bekende mindfulness. Wij leggen jou graag uit wat ACT-therapie precies inhoudt.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

ACT-therapie achterhaalt uw denkkader om mentaal veerkrachtiger te worden

Deze vorm van gedragstherapie is geschikt als behandeling voor verschillende problemen zoals angst, depressie en negatief zelfbeeld. Zodra ACT-therapie wordt ingezet, gaan we samen onderzoeken vanuit welk denkkader je veelal functioneert. Voor iedereen is dit namelijk anders en wij ervaren ons eigen denkkader als ’de waarheid‘. De psychologische hulp zorgt ervoor dat je flexibeler omgaat met obstakels die je tegenkomt en daarbij minder te oordelen. Je leert beter accepteren dat negatieve gedachten en ingewikkelde emoties bestaan en oefent om de strijd hiermee te begraven. Hierdoor wordt het mogelijk om je aandacht weer te richten op de waardevolle zaken in het leven. Als resultaat na het volgen van ACT-therapie word je psychische flexibiliteit vergoot, kun je beter loslaten en ondervind je minder hinder van bepaalde hardnekkige overtuigingen. Ook ga je meer beseffen wat je eigenlijk wilt in het leven en leer je meer keuzes maken op basis van willen in plaats van moeten.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Samen aan de slag met je binnenwereld

Ben je de innerlijke, zinloze gevechten zat? Maak ruimte en aandacht voor wat echt belangrijk is. Als je interesse heeft in ACT-therapie kun jij jezelf eenvoudig online aanmelden. Je wordt dan gevraagd om een kort aanmeldformulier in te vullen die dient als basis voor het intakegesprek. Tevens kun je uitstekend bij ons terecht voor een burn-out traject.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy