Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Cognitieve gedragstherapie in Breda

Cognitieve gedragstherapie in Breda is een ‘’evidence based’’ behandelvorm dat u helpt om verschillende problemen te overwinnen. U kunt deze vorm van therapie volgen bij Psychologie Praktijk Floor. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer u veel last heeft van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld of lifestyleproblemen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Wat is cognitieve gedragstherapie in Breda precies?

Cognitieve gedragstherapie is een veel toegepaste vorm van therapie door psychologen in Breda. Het is gericht op het beïnvloeden van gedachtes, ook wel cognities genoemd. U leert anders na te denken over bepaalde zaken en zo positiever te denken en te relativeren. Dit leidt ertoe dat u zich anders zult gaan voelen en uiteindelijk ook anders gaat gedragen. Zo kunt u bijvoorbeeld minder angstig zijn, meer ontspannen zijn of meer voor uzelf durven opkomen. U leert hoe u uw eigen therapeut kunt zijn. Daardoor bent u ook in de toekomst in staat om klachten te voorkomen of problemen op een andere manier te benaderen.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Wetenschappelijk bewijs

Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van cognitieve gedragstherapie. De meeste onderzoeken hebben aangetoond dat er wel degelijk een positief effect is. Zo zorgt het voor klachtenvermindering, probleemoplossing en een kleinere kans op terugval. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor cognitieve gedragstherapie in Breda. Met de werkwijze van cognitieve gedragstherapie kunnen ook bepaalde vaardigheden worden verbeterd, zoals assertiviteit, conflicthantering en time management Als u interesse heeft, kunt u zich gemakkelijk en snel online aanmelden. Er wordt dan zo snel mogelijk een intakegesprek ingepland. U kan ook altijd bellen naar 076-8888065.

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy