Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Cognitieve gedragstherapie in Breda

Cognitieve gedragstherapie in Breda is een ‘’evidence based’’ behandelvorm dat je helpt om verschillende problemen te overwinnen. Je kunt deze vorm van therapie volgen bij Psychologie Praktijk Floor. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer je veel last heeft van angstklachten, spanningsklachten, een negatief zelfbeeld of lifestyleproblemen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Wat is cognitieve gedragstherapie precies?

Cognitieve gedragstherapie is een veel toegepaste vorm van therapie door psychologen in Breda. Het is gericht op het beïnvloeden van gedachtes, ook wel cognities genoemd. Je leert anders na te denken over bepaalde zaken en zo positiever te denken en te relativeren. Dit leidt ertoe dat jij je anders zult gaan voelen en uiteindelijk ook anders gaat gedragen. Zo kun je bijvoorbeeld minder angstig zijn, meer ontspannen zijn of meer voor jezelf durven opkomen. Je leert hoe jij je eigen therapeut kunt zijn. Daardoor ben je in de toekomst in staat om klachten te voorkomen of problemen op een andere manier te benaderen.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Volg een wetenschappelijk bewezen therapie

Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van cognitieve gedragstherapie. De meeste onderzoeken hebben aangetoond dat er wel degelijk een positief effect is. Zo zorgt het voor klachtenvermindering, probleemoplossing en een kleinere kans op terugval. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor cognitieve gedragstherapie. Met de werkwijze van cognitieve gedragstherapie kunnen ook bepaalde vaardigheden worden verbeterd, zoals assertiviteit, conflicthantering en time management. Als je interesse hebt, kun jij jezelf gemakkelijk en snel online aanmelden. Er wordt dan zo snel mogelijk een intakegesprek ingepland.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy