Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Relatietherapie Breda

Maak een afspraak

Psychologie Praktijk Floor helpt u graag bij relatieproblemen door middel van relatietherapie in omgeving Breda en Gilze. Ik help als psycholoog mensen met verschillende problemen. Zo kunt u onder andere terecht bij de praktijk voor angstklachten, spanningsklachten, lifestyle problemen en relatieproblemen.

Effectieve relatietherapie in omgeving Breda en Gilze

Wanneer er relatieproblemen zijn, bent u vaak niet meer in staat om goed met elkaar te communiceren. Vaak heeft u vaak ruzie. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor relatieproblemen. Zo kan het zo zijn dat u elkaar teveel probeert te veranderen of dat u de ander niet accepteert zoals hij of zij is. Mijn relatietherapie in omgeving Breda en Gilze begint altijd met een intakegesprek. Ik zal aan beide partners dezelfde vragen stellen om te achterhalen of u wellicht anders naar de relatieproblemen kijken. Daarna wordt een verslag opgesteld met een behandelplan. Het kan zo zijn dat er een ruziestop wordt ingelast of dat u juist moet leren beter te communiceren en onderhandelen met elkaar. Dit wordt bepaald in het behandelplan.

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Psychologie Praktijk Floor in omgeving Breda en Gilze altijd eerlijke tarieven voor relatietherapie. U betaalt een apart bedrag voor de intake en een of meerdere behandelgesprekken. Als u interesse heeft, kunt u zich online aanmelden. U kunt ook bellen naar 076-8888065 om u direct aan te melden. Een afspraak kan worden ingepland op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om dinsdagavond een afspraak in te plannen als dat beter uitkomt. Informeer naar de mogelijkheden. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Relatietherapie Breda | Assertiviteitstraining Breda | Mindfulness Oosterhout | Faalangst psycholoog

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG