Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Faalangst psycholoog

Maak een afspraak

Heeft u last van faalangst en hoopt u hiervan af te komen met behulp van een psycholoog? Dan help ik u graag. Met mijn eigen praktijk, Psychologie Praktijk Floor, help ik mensen met verschillende problemen. Naast faalangst behandel ik ook andere angstklachten, spanningsklachten, lifestyle problemen en relatieproblemen.

Behandeling van faalangst door psycholoog

Angst is de normaalste zaak van de wereld. Iedereen is weleens ergens bang voor. Angst kan echter ok extreme vormen aannemen. U kunt dan paniekaanvallen krijgen, constant spanning voelen of het gevoel hebben uw zorgen niet meer te kunnen hanteren. U kunt zelfs ziek worden door angst. In zo’n geval spreken we van een angststoornis. Dit kan goed worden behandeld met cognitieve gedragstherapie. Gedurende deze behandeling zal er altijd rekening worden gehouden met wat u op dat moment aankunt. Ook faalangst kan door middel van cognitieve gedragstherapie van een psycholoog verholpen worden. Andere angstklachten die ook op deze manier behandeld kunnen worden, zijn:

  • Paniekaanvallen, zoals hyperventilatie;
  • Posttraumatische stressklachten;
  • Hypochondrie;
  • Gegeneraliseerde angststoornis;
  • Fobieën;
  • Sociale angstklachten.

Werkwijze

Er wordt gewerkt volgens een vaste werkwijze. Voordat de daadwerkelijke behandeling start, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Op basis van dit gesprek kan een effectief behandelplan worden opgesteld. Bij faalangst kies ik als psycholoog vaak voor cognitieve gedragstherapie. Deze therapie houdt in dat u eerst uw cognities, of gedachten, dient te veranderen, voordat uw gevoel en gedrag kunnen veranderen. U wordt dankzij deze therapie als het ware uw eigen therapeut. Heeft u interesse? Meld u dan aan. U kunt dit online doen, door de vragenlijst in te vullen, of telefonisch via 076-8888065.


Andere bezoekers bekeken ook:

Faalangst psycholoog | Burnout behandeling Breda | Cognitieve gedragstherapie Breda | Therapie Breda

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG