Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Mindfulness Oosterhout

Maak een afspraak

Door middel van mindfulness kan Psychologie Praktijk Floor in omgeving Breda en Oosterhout u helpen om van bepaalde problemen af te komen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht als u angst- of spanningsklachten heeft. Ook wanneer u relatie- of lifestyle problemen heeft, kan een behandeling bij mijn praktijk uitkomst bieden. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende therapieën en technieken, waaronder mindfulness.

Mindfulness als effectieve techniek gebruikt door psycholoog in omgeving Breda en Oosterhout

Mindfulness is een vorm van meditatie of training en is erop gericht om u bewust te worden van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten. Ik combineer in mijn behandelingen mindfulness met therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie. U voert verschillende mindfulness oefeningen uit, waardoor u leert om aandachtiger naar uzelf te luisteren en met meer aandacht uw activiteiten te doen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Er ontstaat meer ruimte voor beleving;
  • U krijgt de tijd om zaken te verwerken;
  • U krijgt een betere concentratie;
  • Het zorgt voor een betere stemming.

Mindfulness als onderdeel van mijn behandeling in omgeving Breda en Oosterhout draagt dus op verschillende manieren bij aan het oplossen van uw problemen.

Online aanmelden

Als u interesse heeft in een van mijn behandelingen, gecombineerd met mindfulness oefeningen, in omgeving Breda en Oosterhout, kunt u zich eenvoudig online aanmelden. U wordt dan gevraagd om een kort aanmeldformulier in te vullen die dient als basis voor het intakegesprek. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar 076-8888065.


Andere bezoekers bekeken ook:

Mindfulness Oosterhout | Faalangst psycholoog | Burnout behandeling Breda | Cognitieve gedragstherapie Breda

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG