Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Assertiviteitstraining Breda

Maak een afspraak

Wilt u graag een assertiviteitstraining volgen in Breda? Kies dan voor de training van Psychologie Praktijk Floor. Door middel van deze training wordt u assertiever en zal uw zelfbeeld positiever worden. Daarnaast kunt u bij deze praktijk ook terecht voor behandelingen van angstklachten, spanningsklachten, relatieproblemen en lifestyle problemen.

Assertiviteitstraining in Breda: leer voor uzelf op te komen

Vindt u het moeilijk om voor uzelf op te komen? Of vindt u het soms lastig om uw eigen mening te geven? Kortom, zou u wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Dan is een assertiviteitstraining bij Psychologie Praktijk Floor in Breda zeker iets voor u. Ik help u om een negatief zelfbeeld om te  buigen. U leert anders naar uzelf te kijken en anders te denken. Uw zelfvertrouwen neemt toe, uw zelfbeeld wordt positiever en daardoor zal ook uw gedrag veranderen. U wordt assertiever en durft weer voor uzelf op te komen.

Respect voor uw privacy

Ik behandel uw privacy respectvol. Ik zal u altijd eerst toestemming vragen om eventueel een intakeverslag naar uw huisarts te sturen. Als u dit niet wilt, zal dit niet gebeuren. Daarnaast zal uw (eventuele) diagnose nergens bekend worden. Als u interesse heeft in een assertiviteitstraining bij Psychologie Praktijk Floor in Breda, kunt u zich direct online aanmelden. U wordt gevraagd een intakeformulier in te vullen die tijdens het intakegesprek aan bod zal komen. U mag zich ook telefonisch aanmelden via 076-8888065. Dan maken we daarna zo snel mogelijk een afspraak. Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en dinsdag ook in de avond.

Andere bezoekers bekeken ook:

Assertiviteitstraining Breda | Mindfulness Oosterhout | Faalangst psycholoog | Burnout behandeling Breda

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG