Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Faalangsttraining Breda

Maak een afspraak

Psychologie Praktijk Floor biedt u een faalangsttraining in Breda. Faalangst is een veelvoorkomende angststoornis. Het kan ook wel worden omschreven als de angst om niet te voldoen aan de gestelde verwachtingen. Deze angst kan extreme vormen aannemen en uiteindelijk een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Effectieve faalangsttraining in Breda

Faalangst kan u leven in grote mate beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dit probleem goed aan te pakken. Ik help u daarbij. Voor het behandelen van angstklachten wordt gebruikgemaakt van cognitieve gedragstherapie. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze soort therapie en hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt bij klachtenvermindering en probleemoplossing, maar dat het er ook voor zorgt dat men niet meer terugvalt in het oude patroon. Bij cognitieve gedragstherapie begint u met het beïnvloeden van uw cognities, of gedachten. U leert anders naar zaken te kijken, te relativeren en positiever te denken. Dit leidt ertoe dat u zich ook anders zult gaan voelen en gedragen. Zo kunt u uiteindelijk meer ondernemen en minder angst voelen. Na het volgen van deze faalangsttraining in Breda bent u in staat op te treden als uw eigen therapeut.

Vergoedingen

U betaalt een apart bedrag voor het intakegesprek en de behandelgesprekken. Het komt vaak voor dat mijn faalangsttraining in Breda gedeeltelijk vergoed wordt. Voor iedere zorgverzekering gelden andere vergoedingen. Als u hier nog vragen over heeft, kunt u contact opnemen via 076-8888065. Aanmelden kan gelijk online, maar ook telefonisch. Hopelijk kan ik u snel helpen van uw faalangst af te komen. U bent welkom voor een afspraak op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Komt dit niet goed uit? Op afspraak is de praktijk ook op dinsdag geopend.


Andere bezoekers bekeken ook:

Faalangsttraining Breda | Relatietherapie Breda | Assertiviteitstraining Breda | Mindfulness Oosterhout

Jezelf hervinden, opnieuw kennis maken en ontdekken waar je ook uit zou kunnen komen. Tijd voor verandering , tijd voor een afspraak.

(076) 8888065

Direct aanmelden
Aangesloten bij:
NIP logologoNVPA logoVGCT logoRBNG