Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Verslavingstherapie in Breda

Bij Psychologie Praktijk Floor kun je terecht voor verslavingstherapie in Breda. Veel mensen drinken alcohol, wagen eens een keer een gokje of gebruiken af en toe drugs. Wanneer wordt het problematisch? Vaak ‘sluipt het erin’. Na je werk, bij het eten, als je partner thuiskomt of ’s avonds op de bank neem je een wijntje, plaats je een gokje of nuttig je drugs. Ongemerkt wordt het een gewoonte en merk je wel dat je meer moe of soms prikkelbaar bent. De standaard hoeveelheid geeft niet meer het gewenste effect en je hebt meer nodig. Opeens kun je niet meer zonder en wordt het lastig voor jou, maar ook jouw omgeving om hiermee om te gaan.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Wanneer heb je verslavingstherapie nodig?

Wanneer je merkt dat je niet meer zonder jouw drankje kunt, te veel drugs gaat gebruiken, veel gokt of porno kijkt, kun je baat hebben bij verslavingstherapie. Verslaving komt in vele vormen voor. Wij behandelen de verslaving wanneer deze nog niet al te veel impact heeft op je relatie, werk of financiële situatie. De verslaving is meestal geen op zichzelf staand probleem. Er spelen sociale, lichamelijke, psychische en omgevingsproblemen mee. Daarom zien wij verslaving als een probleem dat van diverse kanten belicht moet worden. Ook in onze aanpak zal je dit terugzien. We bespreken niet alleen technieken om van het ‘’middel’’ af te blijven, we kijken ook naar wat je nodig hebt op de andere gebieden. Voorbeelden van levensfaseproblematiek die we behandelen met verslavingstherapie:

  • Overmatig alcoholgebruik
  • Roken
  • Softdrugs (cannabis)
  • Gokverslaving
  • Seksverslaving
  • Cocaïne, amfetamine, XTC
  • Problematisch eetgedrag (“eetverslaving”, emotie-eten, obesitas)

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Voorkom dat het erger wordt

Door tijdig te starten met verslavingstherapie bij een ervaren psycholoog, kun je erger voorkomen. Zorg dat je grip krijgt op jouw gebruik, zodat jij en jouw omgeving er geen last van hebben. Onbehandelde verslavingen kunnen op een later moment uitbreiden naar persoonlijkheidsproblematiek. Schakel daarom professionele hulp in. Meld je vandaag nog aan voor een intakegesprek.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy