Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Lifestyle problemen

Veel mensen drinken alcohol, wagen eens een keer een gokje of gebruiken af en toe drugs. Wanneer wordt het problematisch? Vaak ‘’sluipt het erin’’, na je werk neem je meteen een wijntje bij het koken, nog een als je partner thuis komt, bij het eten en ’s avonds op de bank. Ongemerkt wordt het een gewoonte en merk je wel dat je meer moe bent of soms prikkelbaar. De twee glazen geven niet meer het gewenste effect, je hebt steeds meer nodig. En opeens lukt het niet of nauwelijks meer om alcohol te laten staan. Het kan heel moeilijk worden voor jou en je omgeving wanneer bepaalde zaken een vorm van verslaving gaan aannemen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Wanneer je merkt dat je niet meer zonder jouw drankje kunt, te veel drugs gaat gebruiken, veel gokt of porno kijkt. Verslaving komt in vele vormen. Wij behandelen de verslaving wanneer deze nog niet al te veel impact heeft op je relatie, werk of financiële situatie.  De verslaving is meestal geen op zich staand probleem. Er spelen sociale, lichamelijke, psychische en omgevingsproblemen mee. Daarom zien wij verslaving als een probleem dat van diverse kanten belicht moet worden. Ook in onze aanpak zal je dit terugzien.

Wil je liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

We bespreken niet alleen technieken om van het ‘’middel’’ af te blijven, we kijken ook naar wat je nodig hebt op de andere gebieden. Voorbeelden van lifestyle problemen die we behandelen:

  • Overmatig alcoholgebruik
  • Roken
  • Sorftdrugs (cannabis)
  • Gokverslaving
  • Seksverslaving
  • Cocaïne, amfetamine, XTC
  • Problematisch eetgedrag (“eetverslaving”, emotie-eten, obesitas)

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy