Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Lifestyle problemen

Veel mensen drinken alcohol, wagen eens een keer een gokje of gebruiken af en toe drugs. Wanneer wordt het problematisch? Vaak ‘’sluipt het erin’’, na je werk neem je meteen een wijntje bij het koken, nog een als je partner thuis komt, bij het eten en ’s avonds op de bank. Ongemerkt wordt het een gewoonte en merk je wel dat je meer moe bent of soms prikkelbaar. De twee glazen geven niet meer het gewenste effect, je hebt steeds meer nodig. En opeens lukt het niet of nauwelijks meer om alcohol te laten staan. Het kan heel moeilijk worden voor u en uw omgeving wanneer bepaalde zaken een vorm van verslaving gaan aannemen.

Maak afspraak

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Wanneer u merkt dat u niet meer zonder uw drankje kunt, te veel drugs gaat gebruiken, veel gokt of porno kijkt. Verslaving komt in vele vormen. Ik behandel de verslaving wanneer deze nog niet al te veel impact heeft op uw relatie, werk of financiële situatie. Ik heb als hoofdbehandelaar in de verslavingszorg veel ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen met verslavingsproblematiek. De verslaving is geen op zich staand probleem. Er spelen sociale, lichamelijke, psychische en omgevingsproblemen mee. Daarom zie ik verslaving als een probleem dat van diverse kanten belicht moet worden. Ook in mijn aanpak zult u dit terugzien.

Wilt u liever bellen?

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Ik bespreek niet alleen technieken om van het ‘’middel’’ af te blijven, ik kijk ook naar wat u nodig heeft op de andere gebieden. Voorbeelden van lifestyle problemen die ik behandel zijn:

  • Overmatig alcoholgebruik
  • Roken
  • Sorftdrugs (cannabis)
  • Gokverslaving
  • Seksverslaving
  • Cocaïne, amfetamine, XTC
  • Problematisch eetgedrag (“eetverslaving”, emotie-eten, obesitas)

Vragen? Stuur ons een bericht

Respect voor uw privacy