Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Persoonlijkheidsproblematiek

Wanneer jij je moeilijk kunt aanpassen in bepaalde situaties of iedere dag overdonderd wordt met verschillende sterke emoties, dan is er mogelijk sprake van persoonlijkheidsproblematiek. Persoonlijkheidsproblematiek kan zowel voorkomen in de persoonlijke omgeving als in een zakelijke omgeving en heeft veel invloed op jouw dagelijkse leven. Psychologie Praktijk Floor in Breda helpt jou graag met het achterhalen van de oorzaak door middel van passende therapie.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Hoe pakken wij persoonlijkheidsproblematiek aan?

Door met jou in gesprek te gaan over de extreme gevoelens die je voelt, proberen wij te achterhalen welk type persoonlijkheidsproblematiek jij ervaart. Er zijn verschillende soorten persoonlijkheidsproblematiek, waaronder een sociale angststoornis. Tijdens een intake gesprek met onze ervaren psycholoog bekijken wij welk type therapie het beste aansluit op jouw klachten, maar ook op jouw doelen in het leven. Hierbij maken we onder andere gebruik van:

Afhankelijk van de ernst van de klachten en of wij deze kunnen behandelen, starten we vaak met een kortdurende therapie. Dit zijn vaak vier tot twaalf gesprekken. Mocht er tijdens deze gesprekken duidelijk worden dat je behoefte hebt aan een langdurige therapie, dan zullen wij dit uiteraard met je regelen.

Neem telefonisch contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Ga met ons in gesprek

Word jij compleet overdonderd door je eigen gevoelens en weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons jouw helpen om persoonlijkheidsproblematiek aan te pakken. Je zult merken door er met ons over te praten dat je meer inzichten krijgt over waarom jij deze gevoelens hebt. Samen nemen wij stappen naar jouw herstel. Meld je aan voor een intakegesprek. Wij verwelkomen je graag in een fijne, huishoudelijke sfeer.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy