Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Kortdurende therapie in Breda

Psychologie Praktijk Floor handelt volgens kortdurende therapie in Breda. Door je aan te melden, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een intakegesprek met ons kunt inplannen. Op het moment van de afspraak willen wij jouw klachten in kaart brengen. Dit doen wij door jouw verleden, je huidige leven, jouw karakter en klachten te bespreken. Zo zetten we de eerste stap in de weg naar herstel. Aan de hand van het gesprek met jou bekijken we welke kortdurende therapie het beste bij je past.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Waarom maken wij gebruik van kortdurende therapie?

Door psychologische hulp aan te bieden in de vorm van kortdurende therapie, maken wij het mogelijk dat de behandelingen deels vergoed worden door jouw zorgverzekering. Nu is het wel belangrijk om te weten dat het afhankelijk is van jouw verzekering hoeveel er vergoed wordt. De kortdurende therapie die wij aanbieden wordt niet van jouw eigen risico gehaald. Je kunt van tevoren nagaan wat jouw verzekering vergoed door onze tarieven en vergoedingen te bekijken. Mocht er tijdens de therapie blijken dat jij meer baat hebt bij een langdurige therapie, dan zullen we je doorverwijzen naar een psycholoog waarvan de behandelingen voor lange duur worden vergoed. Daarnaast is het mogelijk om bij ons te blijven, als je bereid bent om zelf te betalen voor jouw behandelingen. Dit geldt voor alle soorten therapieën en behandelingen, zoals:

Wilt u liever bellen?

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Meld je bij ons aan

Heb jij behoefte aan kortdurende therapie om jouw problemen te bespreken? Dit is geen enkel probleem voor onze praktijk. Wij leren jou graag kennen tijdens een intakegesprek. Meld je aan middels ons aanmeldformulier of bel ons op. Samen plannen we zo snel mogelijk een gesprek in. Schroom niet om aan jezelf te werken met therapie.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy