Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Professionele hulp in Breda

Bij Psychologie Praktijk Floor kun je terecht voor professionele hulp bij psychische klachten in Breda. Psychische klachten komen steeds vaker voor, waardoor veel mensen het normaliseren. Dit is echter niet nodig! Wanneer jouw dagelijkse leven wordt beïnvloed door sterke gevoelens of gedragingen is het juist van belang om professionele hulp te zoeken. Samen maken we een plan waarmee jij toewerkt naar herstel.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Welke professionele hulp bieden wij?

Als ervaren psycholoog kun je bij ons terecht voor diverse therapieën. Wanneer jij je bij ons aanmeldt, nodigen wij jou uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij de klachten in beeld, hoe je hiermee omgaat en wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Hiervoor gaan we terug naar jouw jeugd, je huidige leven, maar ook jouw karakter wordt besproken. Daarnaast stellen we graag een doel met wat je wilt bereiken met de therapie. Aan de hand van dit al bekijken wij welk type therapie of behandeling het beste daarop aansluit. Therapieën en behandelingen die wij onder andere aanbieden zijn:

Maak een afspraak

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Plan een intakegesprek in

Meld je vandaag nog aan om professionele hulp te ontvangen. Wij helpen je graag om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen en op te lossen. Dit doen wij met een duidelijke werkwijze. In een aantal stappen geven we jouw handvatten naar herstel. Om transparant te blijven hebben wij de tarieven en vergoedingen voor je op een rijtje gezet.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy