Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Therapie bij sociale fobie

Wanneer jij last hebt van sociale fobie, kunnen de psychologen van Psychologie Praktijk Floor je helpen door middel van therapie. De symptomen van sociale fobie zijn voor iedereen anders, maar wat wel overeenkomt is het gevoel van angst in groepen. De angst om kritiek van anderen te krijgen of jezelf voor schut te zetten. Echter kan dit zich ook uiten in het niet in staat zijn om groepen toe te spreken of een presentatie te geven op zakelijk gebied. Wij helpen je graag door een geschikte therapie te starten, zodat we samen kunnen werken aan het verminderen van jouw sociale fobie.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Hoe ontwikkel je sociale fobie en wanneer heb je therapie nodig?

Sociale fobie wordt vaak al op een jonge leeftijd ontwikkeld. Doordat dit voor angsten zorgt, wordt sociale fobie ook wel een sociale angststoornis genoemd. Alleen op welke manier en hoe zwaar dit zich uit is voor iedereen anders. Een onstuimige jeugd of een trauma uit het verleden zijn triggers voor het ontwikkelen van een sociale fobie. Tijdens therapie gaan we aan de slag om de oorzaak van jouw sociale fobie te achterhalen. Dit kan bijvoorbeeld door levensfasetherapie. Hierbij kijken we in welke gedeelte van jouw leeftijd de trigger is ontstaan. Daarnaast bieden we therapie aan voor bij een negatief zelfbeeld, wat helpt bij het verbeteren van je eigenbeeld. Wij raden aan om zo snel mogelijk te beginnen met therapie als je het idee hebt dat sociale fobie de overhand neemt in jouw leven. Samen zorgen we ervoor dat jij stappen zet naar herstel.

Neem contact op voor advies

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Schakel de hulp van een specialist in

Heb jij het gevoel dat je last hebt van sociale fobie en wil je deze angsten aanpakken met therapie bij een ervaren psycholoog? Dan helpen we je graag verder. Met een duidelijke werkwijze zorgen wij ervoor dat jij in een aantal stappen werkt aan jouw herstel. Samen stellen we doelen richting jouw doel, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Het zoeken van professionele hulp is geen schande! Meld je vandaag nog aan om jouw reis naar verlichting te starten.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy