Psycholoog - praktijk in Breda
Maak vandaag nog een afspraak. Bel (076) 8888 065
(076) 8888065

Relatietherapie in Breda

Psychologie Praktijk Floor helpt je graag bij relatieproblemen door middel van relatietherapie in omgeving Breda. Wij helpen mensen met verschillende problemen. Zo kun je onder andere terecht bij de praktijk voor angstklachten, spanningsklachten, lifestyle problemen en relatieproblemen. Door met ons in gesprek te gaan, achterhalen we het probleem en bieden we oplossingen waar mogelijk.

Resultaatgerichte werkwijze

Privacy staat centraal

Geen wachtlijst

Effectieve relatietherapie

Wanneer er relatieproblemen zijn, ben je vaak niet meer in staat om goed met elkaar te communiceren. Over het algemeen is er sprake van veel ruzie. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor relatieproblemen. Zo kan het zo zijn dat je elkaar teveel probeert te veranderen of dat je de ander niet accepteert zoals hij of zij is. De relatietherapie begint altijd met een intakegesprek. Er zal aan beide partners dezelfde vragen gesteld worden om te achterhalen of jullie wellicht anders naar de relatieproblemen kijken. Aan de hand van de antwoorden, bekijken wij of behandeling mogelijk is én welke soort therapie daarbij aansluit. Zo kan het zijn dat er een ruziestop wordt ingelast of wordt het belangrijk om beter te communiceren.

Neem telefonisch contact met ons op

Bel op (076) 8888065

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.00u

Het is mogelijk om de gesprekken buiten kantoortijden te laten plaatsvinden.

Werk samen aan de relatie

Ervaar je problemen in de relatie en wil je graag met jouw partner in relatietherapie? Vul dan ons aanmeldformulier in. Wij gaan graag het gesprek met jullie aan. Als ervaren psycholoog bieden wij handige tips en tricks om de relatie te verbeteren, maar bovenal luisteren wij naar wat jullie klachten zijn. Tijdens de intake bepalen wij hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn om te werken aan jullie relatie. Wij hanteren hiervoor eerlijke tarieven.

Vragen? Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Respect voor uw privacy